Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Walking Month pentru Grădiniţa Malteză

Tradiţia în caritate a Serviciului de Ajutor Maltez în România prezintă credibilitate partenerilor şi sponsorilor care ne abordează pentru anumite proiecte. Grădiniţa Specială Malteză din Cluj-Napoca este unul dintre programele cu tradiţie apreciat de comunitatea locală pentru serviciile şi tratamentele pe care le oferă copiilor cu dizabilităţi neuromotorii.

Walking Month este un concurs caritabil dezvoltat de Betfair Romanian Development prin care clujenii, dar nu numai ei, au fost îndemnaţi să meargă pe jos cât mai mult timp de o lună şi să doneze în acelaşi timp banii de participare către Grădiniţa Specială Malteză.

Bilanţul evenimentului, care a avut loc între 12 septembrie şi 11 octombrie, este: 1444 de persoane înscrise în competiţie, peste 132.000 lei (aproape 30.000 euro) strânşi din donaţii de la persoane fizice şi sponsori. În acest fel, pentru anul şcolar 2016-2017, s-a asigurat bugetul de îngrijire şi tratament pentru 17 copii ai Grădiniţei Speciale Malteze.

La Festivitatea de deschidere a concursului, găzduită de Grădiniţă, au participat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar şi reprezentanţi ai partenerilor care au susţinut evenimentul, şi care au putut intra în contact direct cu copiii beneficiari ai programului maltez. De-a lungul lunii de competiţie, Grădiniţa a fost vizitată de organizatorii Walking Month, Betfair Romania Development, şi de alţi parteneri, care şi-au arătat disponibilitatea de a susţine şi mai departe activitatea de aici: membri echipei de baschet U-BT Transilvania, echiperii Napoca Rally Academy, comunicatorii Walking Month – reprezentanţii agenţiei PR & More.

Întregii comunităţi clujene implicate în Walking Month: MULŢUMIM!