Rólunk Programok Segítsen és adakozzon Kapcsolat
ro en

A Civil Társadalom Gála díjazottjai

A „Neuromotoros fogyatékkal élő beteg gyermekek segítőkutyákkal történő támogatása” elnevezésű projekt a Szociális Gondozás keretén belül a 3. helyezést érte el a Civil Társadalom Gáláján. Ez a projekt 2014 óta zajlik a Máltai Óvoda keretén belül, a Dog Assist – Állatokkal történő terápia egyesülettel együtt. Ez a díj megtisztelő számunkra, és megtéríti a Romániai Máltai Szeretetszolgálat  arra irányuló fáradozásait, hogy kezelési és rehabilitációs megoldásokat találjon a Máltai Óvodába járó 20 rászoruló gyermek számára.

Ebben az évben a Civil Társadalom Gálájának keretén belül több mint 200 projekt versenyzett, melyet 127 szervezet kivitelezett országszerte. A Romániai Máltai Szeretetszolgálat  két projektjének és egy programjának sikerült ebben az évben bekerülni a Civil Társadalom Gálájának keretén belül zajló versenybe: „A mozgássérült fiatalok számára szervezett nemzetközi tábor” – a társadalmi integráció kategóriában; „Neuromotoros fogyatékkal élő beteg gyermekek segítőkutyákkal történő támogatása” – a szociális gondozás kategóriában; „Máltai Speciális Óvoda – a neuromotoros fogyatékkal élő beteg gyermekek számára létesített napközi központ” – a Programok kategóriában.

Köszönjük a máltai önkénteseknek az odaadó munkájukat, az alkalmazottainknak a hozzáértését, valamint köszönjünk partnereinknek, hogy támogatták és támogatják ezeket a projekteket! Ugyanakkor köszönjük a zsűrinek is az értékelést!