Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Premiaţi la Gala Societății Civile

Proiectul „Intervenţii asistate de animale pentru copii cu dizabilităţi neuromotorii” a luat locul 3 la secţiunea Servicii de asistenţă socială a Galei Societăţii Civile. Proiectul este derulat din 2014 în cadrul Grădiniţei Malteze, împreună cu asociaţia Dog Assist – Terapie Asistata de Animale. Acest premiu ne onorează şi răsplăteşte eforturile făcute de Serviciul de Ajutor Maltez în România de a găsi soluţii de tratament şi recuperare pentru cei 20 de copii beneficiari din Gradinita Malteza.

În acest an la Gala Societăţii Civile au fost înscrise în competiţie peste 200 de proiecte implementate de 127 de organizaţii din întreaga ţară. Două proiecte și un program ale Serviciului de Ajutor Maltez în România au fost aprobate pentru a intra anul acesta in competiție la Gala Societății Civile: „Tabăra internațională pentru tineri cu deficiențe locomotorii” – la secțiunea Incluziune socială; „Intervenții asistate de animale pentru copii cu dizabilități neuromotorii” – la Servicii de asistență socială; „Grădinița Specială Malteză – Centru de zi pentru copii cu dizabilități neuromotorii” – la secțiunea Programe.

Mulțumim voluntarilor maltezi pentru dedicarea lor, angajaților noștri pentru profesionalism, precum și partenerilor care au sprijinit și sprijină aceste proiecte! De asemenea, mulţumim juriului pentru apreciere!