Rólunk Programok Segítsen és adakozzon Kapcsolat
ro en

Munkatábor Kisiratoson

 

Augusztus 13-19 között zajlott az évente megrendezendő munkatábor. Több, mint 40 fiatal dolgozott a Máltai Szeretetszolgálat Kisiratos fiókszervezete által 24. alkalommal szervezett táborban. A fiatalok betonoztak, felújítottak, festettek, meszeltek, kertészkedtek és főzőcskéztek a kisiratosi Mozgássérült Otthonnál. A kimerítő munka után a helyi termálfürdőben pihenhették ki fáradalmaikat, ahová ingyen belépőt kaptak.

 

Ana (Máramarossziget): ” Előszőr vettem részt a munkatáborban és nagyon tetszett. A mindennapi jól megszervezett munka mellett  új barátságok születtek.

 

Lorand (Timișoara): ”Én már másodszorra veszek részt a táborban, jó volt újra találkozni a rég nem látott barátokkal. Egy felejthetetlen élmény és már alih várom, hogy jöhessek jövőben is.

 

A kisiratosi munkatábor nem csak a szakadatlan munkáéról szól, hanem a barátságról, a közösségről. A fiatalok új barátságokkal, felejthetetlen élményekkel térhettek haza.

Köszönjük szépen a kisiratosi Máltának,  László Lajosnak és Takács Mártának a munkatábor megszervezését és nem utolsó sorban a jó hangulatot.