Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

„Masa pe roți” prinde aripi la Walking Month 2020

„Masa pe roți”,  proiectul de suflet al filialei Cluj – Napoca, a fost adoptat, în acest an, de către organizatorii concursului caritabil Walking Month drept cauza socială pentru care mii de oameni vor umbla și vor aduna bani.

Competiția este deschisă tuturor celor care aleg un stil de viață sănătos și vor să dedice o lună din timpul alocat activităților fizice unei cauze sociale. Mecanismul concursului este foarte simplu:  între 14 septembrie și 13 octombrie 2020, orice persoană, indiferent de vârstă, ocupație sau reședință, va încerca să facă un număr cât mai mare de pași pentru a putea câștiga unul dintre premiile oferite.

Toate taxele de participare ale concurenților sunt donate automat, la înscriere, în conturile „Masa pe roți”, cu ajutorul căreia 120 de bătrâni din Cluj primesc, zilnic, o masă caldă, dar și servicii sociale.

Mulțumim Betfair Romania Development și Banca Transilvania pentru includerea noastră în acest proiect. Toți cei care vor să ajute, dar să și adopte un stil de viață sănătos, se pot înscrie până în 11 septembrie.

Deschide site-ul Walking Month și intră în concurs!