Rólunk Programok Segítsen és adakozzon Kapcsolat
ro en

Adománygyűjtés – Nőként nőkért!

A Máltai Szereteszolgálat Kolozsvári fiókszervezete jótékonysági gyűjtést szervez olyan hátrányos helyzetű lányok és nők részére, akik nehéz anyagi körülmények között élnek itt, Kolozsváron.

Alapvető női higiéniás és tisztálkodó szereket gyűjtenek egy táskába összecsomagolva, amelyek majd március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából kerülnek kiosztásra.

 

Gyakran bele sem gondolunk abba, hogy ami nekünk természetes és elérhető, más számára sokszor lehetetlen beszerezni. Sokan nem tudnak megfelelően tisztálkodni, mert nincs rá anyagi keretük, hogy higiéniás termékeket vásároljanak a boltból. Sok esetben még a fürdőszoba is hiányzik.

Ha akad otthon egy felesleges táska, neszesszer, pakolhatnak bele többek között sampont, fésűt, tusfürdőt, fogkrémet, fogkefét, testápolót, ajakbalzsamot, kézkrémet, vattát, intimbetétet, fehérneműt, zoknit, dezodort, nedves törlőkendőt, szappant, papír zsebkendőt. Bármit, ami által ők is nőnek érezhetik magukat, ugyanúgy, mint Ön.

 

Az adományokat szeretettel várjuk a Máltai Szeretetszolgálat Kolozsvári Főtitkárságára 2019. február 16. és március 6. között, hétköznapokon 9-17 óráig.

Cím: Nuferilor utca, 1 szám, 9. lakrész,

Tel. 0264 595 801

 

Az adománygyűjtés partnere a Cosmetic Plant és kiemelt médiapartnere a Maszol.ro.

Médiapartnerek: Kolozsvári Rádió, Paprika Rádió, Szabadság napilap.

 

Segíts te is, hogy a nehéz helyzetben élő nők megbecsülve érezhessék magukat!