Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Zilele Sportive Malteze ediția a III-a

În acest weekend (7-9 septembrie) s-au desfășurat la Satu Mare Zilele Sportive Malteze, ediția a-III-a. Evenimentul sportiv este parte a proiectului „Misiunea catolică ca mijloc de construire a capacității comunității” al Asociației Serviciul de Ajutor Maltez în România (2018-2019).

Seria Zilelor Sportive Malteze a debutat cu prima ediție la Săcele, jud. Brașov organizată de filiala Brașov cu 130 de participanți. De la Brașov a preluat ștafeta Sfântu Gheorghe, unde au participat 160 de persoane. Așa a ajuns a III-a ediție la Satu Mare unde au participat 134 de persoane.

Evenimentul a fost o reușită, sătmărenii au inclus pe lângă sporturile de bază a edițiilor trecute și ping pongul, unde s-au înscris individual peste 50 de concurenți.

Rezultatele evenimentului sportiv:

Fotbal

  1. Just 4 Fun
  2. Sfântu Gheorghe
  3. III. Satu Mare

Volei

  1. Braşov
  2. Satu Mare
  3. III. Oradea+ Sibiu

Ping- Pong

  1. Dubei Luciana
  2. Őri Ervin
  3. III. Colopelnic Luminița

 

Veselie, fair-play și voie bună – așa se poate caracteriza evenimentul.

Evenimentul sportiv este un cadru de întâlnire la nivel naţional între tinerii maltezi şi tinerii de lângă parohiile cu care colaborăm, dând posibilitatea participanţilor să împărtăşească experienţe comune, valori, să practice sportul ca şi formă de cunoaştere şi prietenie.

 

Hegedűs Gergő- conducător TMR- Satu Mare

” Nu pot să zic că a fost așa de grea organizarea, chiar mi-a plăcut. Am încercat să dăm o nuanță nouă evenimentului incluzând și alte activități sportive decât au fost până acum. Eu sper că toată lumea s-a distrat. Vreau să mulțumesc Primăriei Satu Mare și sălii sportive LPS pentru ajutorul acordat, precum și echipei organizatorică din Satu Mare.”