Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Zilele Sportive Malteze ediția a III-a la Satu Mare

Între 7-9 septembrie va avea loc a treia ediție a Zilelor Sportive Malteze, de data aceasta  organizată de filiala din Satu Mare. Ei au preluat ștafeta de la filiala Sfântu Gheorghe, care a organizat a II-a ediție a evenimentului în iulie.

Evenimentul conține sporturile de bază a edițiilor trecute volei și fotbal, dar și niște activități supriză.

Seria Zilelor Sportive Malteze a debutat cu prima ediție la Săcele, jud. Brașov organizată de filiala Brașov cu 130 de participanți. De la Brașov a preluat ștafeta Sfântu Gheorghe, unde au participat 160 de persoane. Primele două ediții au fost reușite pline de veselie, sport, voie bună și multă distracție. Participanții au plecat cu o amintire frumoasă.

Așteptăm și la Satu Mare să participe toți cei care au mai participat la primele două ediții, să fim mai mulți decât la Sfântu Gheorghe și bine înțeles și pe cei care ar dori să participe pentru prima dată.

Evenimentul sportiv este un cadru de întâlnire la nivel naţional între tinerii maltezi şi tinerii de lângă parohiile cu care colaborăm, dând posibilitatea participanţilor să împărtăşească experienţe comune, valori, să practice sportul ca şi formă de cunoaştere şi prietenie și face parte din proiectul „Misiunea catolică ca mijloc de construire a capacității comunității” al Asociației Serviciul de Ajutor Maltez în România (2018-2019).

 

Benő Tiberiu- Malta- filiala Brașov

” Când am auzit ideea de Zilele Sportive Malteze am știut că vreau să fim primii care organizează evenimentul. Toată filala Brașov a lucrat neîncetat de a pregăti acest eveniment cât mai bine, fiind prima ediție. Eu cred că vorbesc în numele celor 125 de participanți, că ne-am distrat bine, ne-am luptat bine la competiții sportive și am plecat cu o amintire bună așteptând următoarea ediție. ”

 

Székely Róbert- Conducător tineret- Sfântu Gheorghe

” Prima dată am fost participant, cu o echipă dinamică de la Sfântu Gheorghe, ne-am simțit foarte bine la Săcele. A fost o experiență inedită cu multă distracție și atunci am decis că a doua ediție să-o organizăm noi. Vrem și noi, Sfântu Gheorghe să fim parte din acest rând de evenimente. Nu pot să zic că a fost ușor de organizat, dar a meritat fiecare secundă. Aștept cu nerăbdare să mergem și la Satu Mare. ”

 

Hegedűs Gergő- conducător TMR- Satu Mare

” Am participat și la Săcele și la Sfântu Gheorghe la Zilele Sportive. În numele echipei din Satu Mare pot să afirm că ne-am simțit foarte bine, ne-am distrat la maxim și chiar vrem să fim următorii organizatori, așa că la ediția a-III-a vă așteptăm cu drag la Satu Mare. Pe lângă competițiile cu care ne-am obișnuit la primele două ediții, adică volei și fotbal vrem să aducem o nuanță nouă în eveniment incluzând niște competiții surpriză. Haideți la Satu Mare! ”