Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Zilele Sportive Malteze – Ediția I – 15-17 iunie, Săcele – Brașov

Vineri 15 iunie s-a dat startul primei ediții a „Zilelor Sportive Malteze”.

Atmosferă de competiție, distracție și voie bună descriu cel mai bine evenimentul  organizat de Asociația „Serviciul de Ajutor Maltez în România” în weekendul 15-17 iunie 2018 în Săcele, jud. Brașov.

Peste 120 de adolescenți și tineri maltezi veniți din filialele și sucursalele Asociației „Serviciul de Ajutor Maltez în România” din: Sibiu, Brașov, București, Micfalău, Miercurea Ciuc, Săcele, Sfântu  Gheorghe, Blaj și Pitești  au concurat la probele de baschet, fotbal și la „Olimpiada jocurilor”.

Vârsta persoanelor participante în activitățile sportive a fost  între 7 si 60+, printre acestea regăsindu-se  și 38 de persoane cu dizabilități din Blaj și Săcele, care s-au implicat și ele în activitățile sportive.

Activitățile sportive s-au desfășurat în sălile de sport din Cartierul Ștefan cel Mare și Liceul Teoretic „George Moroianu”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Săcele, iar câștigătorii au fost răsplătiți cu trofee și diplome de către organizatorii sucursala SMAR Brașov.

 

Mulțumim tuturor participanților! Lista câștigătorilor:

La Baschet:
Locul I – SAMR Micfalău
Loc II – SAMR Brașov
Locul III – SAMR Sf. Gheorghe

La Fotbal:
Locul I – SAMR Micfalău
Locul II – SAMR Brașov
Locul III – SAMR Sfântu Gheorghe

La Olimpiada Jocurilor:
Locul I – SAMR Sfântu Gheorghe
Locul II – SAMR Sibiu
Locul III- SAMR Brașov.

 

Evenimentul  face parte din proiectul „Misiunea catolică ca mijloc de construire a capacității comunității” al Asociației Serviciul de Ajutor Maltez în România (2018-2019). Ediția a II-a a „Zilelor Sportive Malteze” care se vor desfășura între 13-15 iulie, în comuna Bățani, jud. Covasna.