Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Tabără de lucru pentru tinerii voluntari maltezi la Dorobanți

În perioada 13-19 august, Serviciul de Ajutor Maltez în România din localitatea Dorobanți a organizat a 24-a ediție a Taberei de lucru pentru tinerii voluntari maltezi. La această tabără au participat 40 de tineri veniți din diferite părți ale țării. S-au desfășurat activități fizice de lucru în cadrul Centrului de Îngrijire pentru Persoane cu Handicap, de la zugrăvit și betonat până la grădinărit și activități în bucătărie. Tinerii voluntari maltezi au avut parte și de recreere primind acces gratuit la ștrandul termal din localitate.

 

Ana (Sighetu Marmației): ” Am participat pentru prima dată la această tabără și mi-a plăcut faptul că mi-am făcut prieteni noi, am lucrat în echipă, programul a fost bine organizat și flexibil.”

 

Lorand (Timișoara): ”Fiind al doilea an consecutiv la care particip, a fost plăcut să revăd persoane, să îmi fac prieteni noi. Este o experiență de neuitat și aștept cu drag să revin la anul.”

 

Așadar această tabără nu este doar despre muncă fizică, ci este un prilej de a revedea prieteni vechi, de a cunoaște persoane noi, de a socializa, de a creea o legătură între tineri și filialele din care fac parte, de a dezvolta spiritul de muncă în echipă și nu în ultimul rând de a ajuta, acesta fiind scopul principal al voluntarului.

Cu această ocazie aducem multe mulțumiri organizatorilor din filiala Dorobanți, domnului László Lajos și doamnei Takacs Marta.