Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Întâlnire malteză la început de 2018

Serviciul de Ajutor Maltez în România profesionalizează continuu serviciile sociale oferite beneficiarilor, prin dezvoltarea personalului asociației și inițierea de noi proiecte care să vină în sprijinul comunităților locale. Între 26 și 28 ianuarie 2018 a avut loc la baia-Mare cea de a doua întâlnire de mare anvergură din cadrul proiectului „Dezvoltarea politicilor de protecție socială pentru o consecventă creștere organizațională”, și prima din acest an.

Au fost prezenți 68 de membri maltezi (tineri voluntari mai noi sau cu experiență din TMR, specialiști și personal angajat, membri ai consiliului director și ai consiliului tineretului maltez) din sucursalele și filialele din țară: Aiud, Arad, BaiaMare, Blaj, Brașov, București, Cluj-Napoca, Dorobanți, Micfalău, Miercurea Ciuc, Oradea, Pitești, Satu-Mare, Sfântu Gheorghe și Timișoara.

Pe parcursul celor trei zile, cadre didactice de la Departamentul de Asistență Socială al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și un psihoterapeut au discutat despre lucrul în echipă pornind de la experiențele proprii, despre fazele și colaborarea în echipe precum și despre modalitățile de consiliere a beneficiarilor.