Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Beneficiar al Grădiniței Speciale Malteze, acum student și practicant

Grădinița Specială Malteză a avut parte de o vizită neașteptată și emoționantă. Un grup de studenți de la departamentul de Psihopedagogie Specială din cadrul Facultății de Psihologie din Cluj-Napoca au ales ca și practică Grădinița Malteză. Cu mare uimire și bucurie am aflat că unul dintre acești studenți este un fost absolvent al Grădiniței, Vlad Barbu.

Vlad a fost unul dintre copiii care a călcat pragul Grădiniței în urmă cu mulți ani. Aici a beneficiat de serviciile zilnice oferite de personalul specializat: terapie specifică, activități educaționale, activități de stimulare senzorială și cognitivă, kinetoterapie, toate oferite într-un cadru profesionist, dar foarte familiar.

Deschiderea lui Vlad și devotamentul personalului grădiniței au făcut ca rezultatele muncii de zi cu zi să fie palpabile și să dăinuie în timp. Acum Vlad este student în anul I. El nu a uitat anii petrecuți aici și a ținut neapărat să reviziteze Grădinița Malteză, de data asta în calitate de student practicant.

Vlad i-a cunoscut pe actualii copii beneficiari: s-a jucat cu ei, a comunicat, a participat la câteva activități. Emoția a fost vădită, atât din partea lui, cât și din partea personalului grădiniței.

Este unul din momentele care ne bucură nespus, este o recunoaștere a implicării continue, profesioniste și perseverente a Grădiniței Speciale Malteze pentru ca cei mici să își poată dezvolta deprinderi de a trăi cât mai independent, dar și de a se putea integra într-o formă de învățământ care să le valorizeze aptitudinile.

Vlad, te felicităm și te mai așteptăm cu drag la noi!