Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

Adunarea generală a Tineretului Maltez din România

Tinerii sunt o resursă esențială a asociației noastre – cei 445 de voluntari se implică pe parcursul întregului an în activități diverse: de la acțiuni cu caracter social (activități de educație și sprijin material pentru copii nevoiași, voluntariat la adăpostul de noapte pentru persoane fără adăpost, activități în sprijinul tinerilor cu dizabilități sau a persoanelor vârstnice etc), la activități de prim ajutor (acordarea primului ajutor la diferite evenimente, instruire, promovare), spirituale, dar și activități specifice de tineret (formare, activități recreative).

49 de tineri voluntari din 11 filiale și sucursale au luat parte între 24-26 martie la Adunarea generală a Tineretului Maltez din România, la Aiud. Aici ei au avut ocazia să prezinte activitățile tineretului pe plan local și național.

După aprofundarea activităților, au avut loc alegerile cercului de conducere. 4 tineri au fost aleși pentru următorii doi ani să fie reprezentanții naționali ai Tineretului Maltez din România, să identifice prioritățile de acțiune, să contribuie la realizarea strategiei și a planului de acțiune a TMR la nivel național.

Îi felicităm și le urăm mult succes:

  • Hegedüs Gergő : Conducător al Tineretului Maltez din România
  • Székely Róbert: Locțiitor conducător TMR
  • Cristina Cristea: Membru al Cercului de conducere TMR
  • Laura-Paula Gabor: Membru al Cercului de conducere TMR

După alegeri a fost votat bugetul pe anul 2017 și au avut loc discuții despre programele tineretului pentru anul 2017.