Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu

25 de ani împreună cu Dumneavoastră!

De 25 de ani lucrăm împreună cu Dumneavoastră, cu credința în Dumnezeu, ca să îi putem ajuta pe cei nevoiași. Această muncă nu o putem desfășura singuri, fiindcă toți maltezii avem nevoie de harul lui Dumnezeu, avem nevoie de ajutorul oamenilor de bine făcători. Avem nevoie de acele persoane care ne atrag atenția asupre problemelor, avem nevoie de acele persoane care ne pot susține munca, avem nevoie de voluntari, angajați care lucrează cu dăruință în folosul nevoiașilor.

Ordinul Maltez s-a înființat cu mai mult de 900 de ani în urmă și încă din acea perioadă și-a stabilit scopul în așa fel că acesta ne arată foarte clar direcția în care trebuie să mergem: ”Păstrarea credinței și ajutorarea nevoiașilor!”

Vă mulțumesc că în ultima periodă ați fost alături de noi și vă propun atenției Dumneavoastră pe pagina noastră de web evenimentele și informațiile legate de organizaţia noastră, pentru ca, în cazul în care doriți să ne ajutați, să puteți face acest lucru. Tot aici puteți să citiţi noutăți despre programele noastre și aici puteți primi acele informații cu ajutorul cărora, dacă doriți, puteți deveni membru în echipa noastră.

Vă doresc navigare plăcută!