Rólunk Programok Segítsen és adakozzon Kapcsolat
ro en
Vállalatként Önnek semmibe sem kerül, hogy a nyereségadójának
20%-át a Romániai Máltai Segélyszolgálatnak adományozza.

TERMÉSZETES SZEMÉLYEK

Legyen önkéntes!

A Romániai Máltai Segélyszolgálat támogatja az önkéntességet, valamint a fiatalok bekapcsolódását, részvételét azon problémák megoldásában, melyekkel a romániai társadalom peremén élő hátrányos helyzetű emberek küszködnek. Ugyanakkor az önkéntes programnak az is a célja, hogy a pozitív jellemvonásokat fejlessze, valamint a tagjainak lelki és szociális fejlődését is szem előtt tartsa.

Milyen tevékenységeket végezhet önkéntesként?

A programok és projektek igen változatosak és sokfélék, az önkéntes tevékenységek pedig az azoknak otthont adó település függvényében történnek, a Romániai Máltai Segélyszolgálatnak országos szinten 17 telephelye és fiókja van. Írja meg nekünk a tartózkodási helyét, valamint, hogy hogyan tudna nekünk segíteni, mit szeretne tenni és milyen rászorulókon szeretne segíteni (gyermekek, idősek, fogyatékkal élő személyek stb.), és mi útba igazítjuk a projekt- és programvezetőinkhez.

Jelentkezzen a Romániai Máltai Segélyszolgálat önkéntesének az alábbi űrlap kitöltésével:

TERMÉSZETES SZEMÉLYEK

a jövedelemadó 2%-a

Minden évben az állam 16%-al megadózza a szerzett jövedelmét attól függetlenül, hogy az fizetésből, szabadfoglalkozásból, vagy egyéb forrásból származik. Ezen adó 98%-a biztosan az államkasszába jut. ÖN dönthet arról, hogy a fennmaradó 2%-ot egy nem kormányzati szervezetnek adományozza, vagy az is az államé lesz.

Így anélkül, hogy Önnek az valamibe is kerülne, közvetlen módon részt vehet az adományozásban azon közösség keretén belül, melynek tagja, támogatva ezáltal a Romániai Máltai Segélyszolgálat projektjeit és programjait.

Válassza ki az alábbi archívumból azon fiók/telephely 230-as űrlapját (a fizetésből származó jövedelem esetén), illetve a 200-as űrlapját (egyéb forrásokból származó jövedelem esetén), melyet támogatni kíván. Amennyiben Ön az országos projekteket kívánja támogatni, válassza a Romániai Máltai Segélyszolgálat űrlapjait (RMSSZ).

TERMÉSZETES SZEMÉLYEK

Természetbeni adakozás

Ezen típusú adományok révén lehetősége nyílik arra, hogy sérülékeny csoportokat támogasson, olyan termékeket vagy szolgáltatásokat ajánlva fel nekik, melyek növelhetik az életszínvonalukat. Minden segítség jól jön, és a Romániai Máltai Segélyszolgálat szívesen fogadja, ugyanis ez hozzájárul a hátrányos helyzetű személyek életkörülményeinek javulásához, ugyanakkor azt a támogatást is jelenti, melyre szükségük van ahhoz, hogy leküzdjék a mindennapok nehézségeit.

Az adományok eljuttatása érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a maltez@maltez.ro e-mail címen.

VÁLLALATOK

Támogatási szerződések

Támogasson egy fiókot

Válasszon egyet a Romániai Máltai Segélyszolgálat 17 fiókja közül, és támogassa anyagilag annak működését! Mindegyik fiók arra törekszik, hogy a körülötte élőknek méltóbb életkörülményeket biztosítson, támogatva őket a megszervezett programok és a projektkezdeményezések által.

Támogassa a szervezetet

A Romániai Máltai Segélyszolgálat a sérülékeny személyek számára szervez programokat már 25 éve, így folyamatosan támogatva őket egy jobb élet kialakításában. Ezen tevékenységek által a szervezet hozzájárul az ország társadalmi problémáinak megoldásához, a lakosság érzékennyé tételéhez, valamint a civil társadalom fejlődéséhez is. Támogassa Ön is a Romániai Máltai Segélyszolgálatot, és járuljon hozzá küldetésének teljesítéséhez!

Támogasson egy projektet

Válasszon egyet a Romániai Máltai Segélyszolgálat programjai közül, és támogasson egy projektet, mely egy bizonyos hátrányos helyzetű réteget karol fel. Függetlenül attól, hogy gyermekekről, idősekről vagy fogyatékkal élő személyekről van szó, Ön egy jobb esélyt kínálhat nekik az életre, anyagilag hozzájárulva a meglévő feltételeik javításához.

Amennyiben Ön támogatni szeretné a szervezetünket, vegye fel a kapcsolatot a következő személlyel:

Tischler Ferenc
Főtitkár
+40 264 595801
tischler.ferenc@maltez.ro

Vállalatok

a nyereségadó 20%-a

Amennyiben Ön egy vállalatot képvisel, felajánlhatja nyereségadójának 20%-át a Romániai Máltai Segélyszolgálat számára anélkül, hogy az Önnek bármibe is kerülne.

Így hozzájárulhat a társadalmi problémák megoldásának, valamint a civil társadalom fejlődésének jelentős előrehaladásához.

Anélkül, hogy ez Önnek bármibe is kerülne, javíthat a hátrányos helyzetű személyek életkörülményein, és a Romániai Máltai Segélyszolgálat szponzorává válhat.

Amennyiben Ön támogatni szeretné a szervezetünket, vegye fel a kapcsolatot a következő személlyel:

Tischler Ferenc
Főtitkár
+40 264 595801
tischler.ferenc@maltez.ro