Despre Noi Programe Ajută și Donează Contact
en hu
Ca firmă, nu te costă nimic să direcționezi
20% din impozitul pe profit către SAMR.

PERSOANE FIZICE

Fii voluntar!

Serviciul de Ajutor Maltez din România susține voluntariatul și implicarea tinerilor în rezolvarea problemelor cu care se confruntă persoanele defavorizate din societatea românească. În același timp, programul de voluntariat urmărește să dezvolte trăsăturile pozitive de caracter, precum și dezvoltarea spirituală și socială a membrilor săi.

Ce activităţi vei putea desfășura ca voluntar?

Paleta de programe şi proiecte este foarte diversă și activităţile de voluntariat depind de localitatea în care se desfășoară, Serviciul de Ajutor Maltez din România având 17 filiale și sucursale la nivel național.

Scrie-ne în ce localitate eşti, cu ce crezi că ne poţi ajuta, ce ai vrea să faci şi cu ce tip de beneficiari (copii, seniori, persoane cu dizabilităţi etc.) şi te vom direcţiona către conducătorii de proiecte şi programe.

Înscrie-te ca voluntar SAMR prin completarea
următorului formular:

PERSOANE FIZICE

3,5 % din impozitul pe venit

Astfel, fără să cheltuiești nimic, te poți implica direct în comunitatea din care faci parte, susținând proiectele și programele Serviciului de Ajutor Maltez în România.

Dacă ai ales să ne sprijini în acest fel mai ai doar 2 pași:

Pasul 1. Completezi un formular:

Declarația 230, dacă în 2019 ai avut venituri numai din salarii sau pensii.

Pasul 2. Îl trimiți la Administrația Financiară de care aparții:

  • prin poștă, cu scrisoare recomandată;
  • îl depui direct la registratura administrației financiare sau folosești serviciul online ANAF, Spatiul privat virtual, disponibil aici.

Alternativ, ne poți trimite la adresa maltez@maltez.ro formularul scanat (e important ca datele să fie lizibile), iar noi îl vom depune la Registratura ANAF în numele tău.

Important de știut:

  • Data limită de trimitere a formularului este 30 iunie 2020.
  • Dacă ai semnatură electronică, poți face tot procesul online.
  • Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate / buletin).
  • Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară și fondurile direcționate către S.A.M.R, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect.
  • Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale S.A.M.R., iar tu trebuie să completezi doar datele tale personale și să semnezi.
  • Rubrica “Suma” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru.
  • Nu este necesar să atașezi fișa fiscală.
  • În cazul în care ai deja un formular, care nu este completat cu datele S.A.M.R, acestea sunt:

Serviciul de Ajutor Maltez în România
CUI: 4289018
Cont bancar IBAN RO81BACX0000003026889000

PERSOANE FIZICE

Donează in-kind

Prin aceste tipuri de donații, ai posibilitatea să susții grupurile vulnerabile, oferindu-le produse sau servicii care să le îmbunătățească nivelul de trai. Fiecare ajutor este apreciat și încurajat de către Serviciul de Ajutor Maltez din România, căci contribuie la conturarea unei vieți mai bune a persoanelor dezavantajate, reprezentând în același timp susținerea de care acestea au nevoie pentru a face față dificultăților cu care se confruntă zi de zi.

Pentru a realiza aceste donații, te rugăm să ne contactezi la adresa maltez@maltez.ro

Companii

Contracte de sponsorizare

Susţine o filială

Alege una dintre cele 17 sucursale ale Serviciului de Ajutor Maltez în România și susține-i financiar întreaga activitate! Fiecare dintre acestea urmăresc să ofere o viață mai demnă persoanelor din jur, sprijinindu-le prin intermediul programelor desfășurate și proiectelor inițiate.

Susţine organizaţia

De 25 de ani, Serviciul de Ajutor Maltez în România derulează programe în beneficiul persoanelor vulnerabile, oferindu-le un sprijin constant în conturarea unei vieți mai bune. Prin aceste activități, organizația contribuie la soluționarea problemelor sociale din țară, la sensibilizarea populației, precum și la dezvoltarea societății civile. Susține și tu Serviciul de Ajutor Maltez din România și contribuie la îndeplinirea misiunii sale!

Susţine un proiect

Alege unul dintre programele Serviciului de Ajutor Maltez în România și susține un proiect care va sprijini un anumit segment defavorizat. Fie că este vorba despre copii, bătrâni sau persoane cu dizabilități, poți să le oferi o șansă mai bună la viață contribuind financiar la îmbunătățirea condițiilor existente.

Draftul de contract de sponsorizare o găsești aici.

Dacă ești interesat să susţii organizaţia noastră, ia legătura cu

Tischler Ferenc
Secretar General
+40 264 595801
tischler.ferenc@maltez.ro

Companii

20% din impozitul pe profit

Dacă reprezinți o companie, poți să redirecționezi cei 20% din impozitul pe profit către Serviciul de Ajutor Maltez în România fără să te coste nimic.

Contribui astfel la un progres semnificativ în soluționarea problemelor sociale, precum și în dezvoltarea societății civile.

Fără să cheltui nimic, îmbunătățești condițiile de viață ale persoanelor defavorizate și devii un sponsor al Serviciului de Ajutor Maltez din România.

Dacă ești interesat să susţii organizaţia noastră, ia legătura cu

Tischler Ferenc
Secretar General
+40 264 595801
tischler.ferenc@maltez.ro